Ginkgo Logo
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Ginkgo on Instagram
  • YouTube

Csatlakozz dizájnerként!

Lehetsz kezdő vagy profi, a Ginkgo közösség Téged is vár!

gif-bounce-arrow.gif

Készíts olyan előadásokat, amilyeneket mindig is látni szerettél volna tanáraidtól!

Kollaborálj, szerezz publikusan is megosztható referenciákat, férj hozzá különleges tudásanyaghoz és válassz partnereink értékes felajánlásaiból! Kezdeményezésünk céljának elérésekor kiállítunk számodra egy oklevelet, amelyet büszkén használhatsz karriered építésében.

 

Előnyök

Hamarosan

Folyamatos tevékenységed eredményeként lehetőséged nyílik egyedi jelvényeink, illetve a partnereink által felajánlott termékek megszerzésére.

Ginkgo Milestone Badges

Első lépés

Regisztrálj és látogasd meg a dizájner kezdőoldalt!

 

A legfontosabb funkciók elérésén kívül itt megtalálod az útmutatót, amely segít maximálisan kihasználni a platform és közösség adta lehetőségeket.

Ginkgo Webinars

Webinárok

HAMAROSAN!

Ginkgo Video Tutorials

Oktatóvideók

HAMROSAN!

Második lépés

Csatlakozz Slack közösségünkhöz!

Ginkgo Slack

Negyedik lépés

Hívd meg kedvenc tanáraidat, akikkel szívesen dolgoznál együtt! Csatlakozz a projekt kártyákhoz és menedzseld projektjeidet kedvenc szoftveredben!

 

Mindannyian szeretjük a Trello-t. :)

Ginkgo Trello

Hatodik lépés

Harmadik lépés

Csatlakozz azokhoz a csoportokhoz, amely nyelveken szeretnél projekt lehetőségekről értesítést kapni! Csevegj, inspirálódj és oszd meg tudásod a Ginkgo közösséggel!

Ginkgo Languages

Ötödik lépés

Gratulálunk!

Segítettél megragadni a tanulók figyelmét. Tiéd a publikus visszajelzés, melyet bátran felhasználhatsz szakértelmed és közreműködésed igazolására.

Ginkgo

Csatlakozz minél több projekthez és hívj meg tanárokat vagy ismerős dizájnereket. Közösen még több segítséget nyújthatunk!

Ginkgo